U bent hier: Bezoeken » Nieuws

Nieuws van de exposanten

BOzARC overkappingen in Roeselare

BOzARC opent eigen toonzaal te Roeselare!

AC Systems geeft ruimte aan je dromen: innovatieve overkappingen op maat van je gevel.

AC Systems is een start-up met het kwaliteitslabel ‘Belgisch fabricaat’. Met 10 jaar ervaring in de installatie van carports en overkappingen, brengen we ons eigen concept op de markt. Wij introduceren de nieuwste generatie aluminium terrasoverkappingen en carports: licht van design, stevig van uitvoering, flexibel toepasbaar en modulair uitbreidbaar met wind- en zonneschermen, verlichting en verwarming.

Duurzame gevelbekleding in hout?

Vandaag de dag kiezen steeds meer Belgen voor houten gevelbekleding. Waarom dat niet alleen een trendy, maar ook een slimme keuze is? We zetten alle voordelen voor u op een rij!

Holstra opent nieuwe vestiging in Brugge

Met een investering in een toonzaal en een team in Brugge versterkt Holstra zijn aanwezigheid in het noorden van de provincie. Het onderstreept de ambitie die we als bedrijf hebben om in heel West-Vlaanderen prominent aanwezig te zijn.

Nieuwe Website

Vanaf 6/3/2017 staat onze volledig vernieuwde website : www.x-bird.eu online.

OPEN TUINEN BIJ DELRUE STEVE

Eerste open tuin bij tuin- en landschapsarchitect Delrue Steve

Veranclassic realiseert uw dromen...

Veranclassic is een fabrikant van tuinconstructies, veranda’s en poolhouses. Heeft u een project om uw huis uit te breiden of om de tuin van uw dromen te realiseren? Aarzel dan zeker niet om ons een bezoekje te brengen. U kan er meteen genieten van onze speciale Tuinexpo voordelen!

Kunstgras is aan een opmars bezig - ForGrass Kunstgras.

"Kunstgras is aan een sterke opmars bezig", dat zegt Jeroen Daeninck van ForGrass Kunstgras. We zien dat de acceptatie van kunstgras begint te verhogen. Ook het ecologisch aspect begint in belang toe te nemen. Door het plaatsen van kunstgras moet u minder water verbruiken om uw gazon mooi te houden. Ook wordt kunstgras vaak in combinatie met een groenstrook aangelegd. Zo blijven de bijtjes en andere insecten ook gelukkig.

Namgrass brengt Green Envie op de markt.

Het ganse jaar door genieten van een piekfijn onderhouden gazon? Zet dat maar uit uw hoofd – tenzij u een tuinman onder de arm neemt. Met Namgrass hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Namgrass zorgt ervoor dat uw gazon altijd keurig in orde is ongeacht wat de kinderen, de huisdieren of het weer ook uitspoken. Handig als u op het onverwachts een tuinfeestje wil geven.

DELMI DECOR OUTDOOR LAAT U GENIETEN VAN OUTDOOR DESIGN

Poolhouse in aluminium, de betere oplossing!!!

Altijd al gedroomd van een onderhoudsvriendelijke poolhouse? Dan ben je bij Terrasdecor aan het juiste adres.

Ontdek de nieuwe Robomow RX serie

Een kleine grasrobot voor elk gazon* *Aanbevolen gazongrootte 0 - 200m2

Uw eigen wellness volledig op maat Custom Made in België !

Droomt u reeds jaren van uw eigen wellness bij u thuis of om als proffesioneel wellness center van start te gaan, zoek niet verder, Belle & Moi is Uw Wellness partner voor spa's, sauna's, stoomcabines infrarood en poolhouses !

DELMI DECOR OUTDOOR LAAT U GENIETEN VAN OUTDOOR DESIGN

  • forgrass
  • Bozarc
  • Sint-Fiacre
  • Gazonaanleg Vandenberghe
  • natuurpunt
  • kortrijk
  • west vlaanderen